„Mano apsisprendimą labiausiai lėmė pats produktas. Ispanijos ACB lyga yra stipriausia, įdomiausia ir sunkiausiai prognozuojama. Mane žavi mintis – ruoštis kiekvienoms rungtynėms ir neatitolti nuo krepšinio. Ypač gero krepšinio, kurio Lietuvoje yra vis mažiau. Man tai malonumas“, - apie naująją veiklą kalbėjo J.Vainauskas, SPORT1 eteryje debiutavęs praėjusį savaitgalį.

„Aš nemažai rungtynių esu komentavęs internetinėje televizijoje, tad šios patirties negaliu vadinti visiškai nauja. Kita vertus, normalu, kad pirmose rungtynėse buvo truputį sunkiau, tačiau antrose – viskas ėjosi kaip iš pypkės.

Lietuvoje yra keli labai aukšto lygio komentatoriai, tad aš į jų vietą tikrai nepretenduoju. O šiaip žiūrint rungtynes, man labiausiai pritrūkdavo vidinės informacijos. Labai dažnai yra komentuojama pakankamai gyvai, pakankamai entuziastingai, bet jaučiasi, kad komentatorius kartais neperpranta kai kurių techninių detalių, nežino klubo filosofijos, o man tokios detalės yra įdomios“, - sakė naujasis SPORT1 komentatorius.

Šį sekmadienį SPORT1 pasiūlys dvejas antrojo ACB turo rungtynes tiesiogiai:

14 val. Grand Kanarijos „Herbalife“ – Obradoiro „Rio Natura Monbus 

19 val. San Sebastiano „Gipuzkoa Basket“ – Madrido „Real“

Be to, naujajame sezone SPORT1 savo žiūrovams siūlo Olandijos ir Rusijos futbolo čempionatus, o nuo spalio pabaigos pradės ir stipriausios pasaulyje krepšinio lygos NBA tiesiogines transliacijas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)