Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas neskubėjo džiaugtis iš pažiūros sėkmingais burtais ir išliko atsargus.

„Varžovų nepasirinksi. Be to, pasaulio čempionate silpnų varžovų nebūna. Komentuoti dabar būtų filosofavimas. Neaišku, kokią komandą surinksime.

Jei išeini į kitą etapą, geriausia sužaisti su stipriausiais varžovais pradžioje. Bet į kitą etapą reikia išeiti, o čia yra daug klausimų dėl mūsų grupės varžovų. Nieko nežinome apie Meksiką, girdėjome tik gerų atsiliepimų. Angola yra daugkartinė Afrikos čempionė, teko nekart žaisti prieš ją su Kinijos rinktine. Slovėnijos ir Australijos nereikia apibūdinti. Korėja yra ambicinga ir pajėgi, ji tai įrodė Azijos čempionate.

Visos komandos yra pavojingos, nors tokioms komandoms, kaip Korėja, sunku išlaikyti lygį per visas šešerias rungtynes. Vis dėlto jos sugeba įkasti. Nesinorėtų, kad tai būtume mes“, – teigė 59-erių metų specialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)