„FIBA vieningai nusprendė, kad nacionalinės rinktinės nuo 2017 metų klasifikacijos mačus žais vasarį ir lapkritį, klubų sezono metu, kaip ir futbole. NBA jau pareiškė, kad savo pirmenybių dėl to nestabdys. FIBA tai priėmė. Tačiau jeigu Eurolyga pasielgia taip pat, teigiama, kad mes darome blogai. Tai, ko gero, yra didžiausias prieštaravimas. Kodėl turėtume būti smerkiami už tokią pačią poziciją, kokią turi ir NBA?“, - retoriškai klausė Eurolygos vadovas.

Ar Eurolygai ir klubams nacionalinių rinktinių nereikia?

Ne. Rinktinės yra svarbu. Todėl Eurolygos finalo ketverto metu reklamuosime pasaulio krepšinio čempionatą. Mes taip pat siūlėme dvi alternatyvas. Viena – kad būtų žaidžiama birželį ir liepą. Kita – rugsėjį ir spalį, o Eurolygos sezonas prasidėtų lapkritį. Mūsų net neišklausė. FIBA projektas neturi vertės, kadangi rinktinėms neatstovaus geriausi žaidėjai“, - J. Bertomeu cituoja BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)