Jau antradienį šios dvi komandos surems ietis „Siemens“ arenoje, o 191 cm ūgio amerikietis oficialiai „Lietuvos ryto“ ekipos svetainei „bcvilnius.lt“ papasakojo apie pergalės receptą bei Rusijos oro uoste nušvilptą turnyro čempiono medalį.

„Tuomet buvo suburta puiki ir draugiška komanda, kartu leisdavome laiką ir po treniruočių.

Žinoma, pamenu, jog visuomet buvo sudėtinga keliauti. Į kitus miestus skrisdavome per Maskvą, tačiau prasidėjus sezonui ekipos prezidentas nusprendė pirkti užsakomuosius skrydžius, tuomet tapo kiek lengviau.

Krasnodaras nebuvo įprastas apsnigtas Rusijos miestas“, – šyptelėjo J.Baronas.

Anot taikliarankio, norint triumfuoti Europos taurės turnyre, svarbiausia – palaikyti draugiškus santykius komandoje ir tikėtis savo jėgomis.

„Kiekviena ekipa turi galimybę laimėti – viskas priklauso nuo nusiteikimo.

Kaip žaidėjas, manau, jog visuomet reikia siekti aukščiausio tikslo.

Šiemet turime tikrai draugišką ekipą, o tai – svarbus faktorius. Komandinė dvasia padeda, kai nesiseka – tuomet lengviau atsitiesti ir vėl sugrįžti į pergalių kelią.

Turime tikrai neblogas galimybes, apie tai galvojame tiek mes, tiek ekipą palaikantys sirgaliai“, – kalbėjo J.Baronas.

Europos taurės turnyrą Krasnodaro ekipa pradėjo dviem pergalėmis ir, anot „Lietuvos ryto“ legionieriaus, tai dar sykį įrodė varžovų klubo pajėgumą.

„Lokomotiv“ komanda turi labai gerai sustyguotą žaidėjų sudėtį.

Bandysime neleisti varžovams pasinaudoti stipriosiomis pusėmis puolime, žinoma, privalėsime ir patys tiksliai atakuoti krepšį, – sakė J.Baronas, pasidžiaugęs gerėjančiu „Lietuvos ryto“ žaidimu. – Žinoma, dabar esame geresnės nuotaikos. Rungtynėse atsiperka treniruočių metu išlietas prakaitas, tačiau negalime pernelyg skrajoti padebesiais. Turime sutelkti dėmesį rytojaus rungtynėms, kurios yra labai svarbios. Laukiame naujo iššūkio.“

Baigdamas pokalbį, J.Baronas prisiminė ir ne itin smagų nuotykį „Lokomotiv“ klube, kai prarado bene svarbiausią karjeros medalį.

„Mano skrydis namo buvo atšauktas ir laukiau kito reiso. Buvau labai pavargęs ir šalia savęs turėjau 6-7 krepšius, nes į namus vežiausi nemažai daiktų.

Prie manęs priėjo vyriškis ir paklausė, kurioje pusėje yra tualetas. Kai nusukau žvilgsnį, tykojęs jo bendrininkas nušvilpė vieną krepšį.

Praradau Europos taurės nugalėtojo medalį, krūvą pinigų, piniginę, nešiojamą kompiuterį, „iPad“, telefoną.

Tuomet komunikuoti galėjau tik naudodamas „iPod“, kurį reikėjo prijungti prie bevielio interneto. Buvo sunku“, – sakė J.Baronas.

„Lietuvos ryto“ komandos sirgaliai kviečiami įsigyti bilietus į Europos taurės rungtynes prieš Krasnodaro klubą.

Vilniaus klubas naująjį sezoną pasitiko su šūkiu „Kartu mes komanda“, kuris geriausiai atspindi tai, jog „Lietuvos rytui“ šiemet svarbiausias yra gerbėjų palaikymas. Bendraukime, tikėkime ir palaikykime savo Vilniaus komandą #kartu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)