„Prametėme baudos metimus, padarė klaidų ir varžovai už tai mus nubaudė. Visgi, mes parodėme, kad galime žaisti prieš bet kurią Eurolygos komandą. Šios rungtynės rodo, jog galime pridaryti visiems nemalonumų“, – sakė amerikietis.

„Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas teigė, kad Eurolygos vicečempionai dar nebuvo pačios geriausios formos.

„Panašu, kad „Real“ dar nėra įgavusi geriausią sportinę formą. Galbūt dėl to buvome arti jų. Varžovų komandą papildė nemažai naujų žaidėjų, todėl jiems dar reikia ištaisyti savo klaidas. Aš galiu džiaugtis savo auklėtiniais, ypač jaunais žaidėjais – tai rodo, kad „Žalgirio“ sistema veikia. Aišku, jaunuoliams dar reikia laiko, kad įprastų prie tokio aukšto lygio kovų“, – šnekėjo G. Krapikas.

Tuo tarpu Madrido „Real“ strategas Pablo Laso gyrė gerą gynybą demonstravusią „Žalgirio“ komandą: „Pirmoje rungtynių pusėje nežaidėme gerai, tačiau po pertraukos viską pradėjome daryti geriau. Mūsų dar laukia daug darbo. „Žalgiris“ yra gera komanda, pirmoje rungtynių pusėje jie mums visiškai neleido atakuoti krepšį laisviems“.

Kauno „Žalgiris“ penktadienį vakare Madrido „Real“ komandai išvykoje pralaimėjo rezultatu 71:80. Eurolygos antro turo mače „Žalgiris“ po savaitės namuose susitiks su Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)