12-ą vietą praėjusiame Italijos čempionate užėmusiam klubui lietuvio paslaugų prireikė susižeidus legionieriui iš Bosnijos ir Hercegovinos Edinui Bavčičiui. Ketvirtadienį į naują savo darbovietę išvykęs S. Kuzminskas vylėsi, kad jam pavyks įsitvirtinti „Vanoli-Braga“ komandoje ir žaisti Italijoje visą sezoną.

„Mano kontraktas galios iki sezono pabaigos, nors klubas galės jį nutraukti, kai grįš traumuotas krepšininkas. Bet aš sieksiu įrodyti, kad galiu žaisti tokiame lygyje“, – DELFI teigė S. Kuzminskas.

„Vanoli-Braga“ ekipos dėmesio lietuvis sulaukė neatsitiktinai: šiai komandai vadovauja slovėnas Tomo Mahoričius, kuris 2005 metais treniravo S. Kuzminską Vilniaus „Lietuvos ryto“ klube.

Laukdamas pasiūlymų krepšininkas nesėdėjo sudėjęs rankų: vidurio puolėją į savo treniruotes buvo priėmę „Šiauliai“, vėliau žaidėjas sportavo Vilniuje.

Praėjusiame sezone S. Kuzminskas atstovavo „Ventspils“ (Latvija) ekipai ir per rungtynes Baltijos krepšinio lygoje (BBL) vidutiniškai pelnydavo po 10,7 taško bei atkovodavo po 6,8 atšokusio kamuolio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją