„Nuotaikos įdomios. Dar nebuvome susidūrę su tokiais langais, todėl džiaugiuosi, kad komanda padarė gerą darbą anksčiau žaisdama su šiomis rinktinėmis. Norisi tai tęsti bei nesugadinti, kas yra pradėta“ – kalbėjo krepšininkas.

Paklaustas apie FIBA langų sistemą, M. Kuzminskas kaipmat surimtėjo. Pasak krepšininko, reikia susitaikyti su esama situacija bei judėti į priekį.

„Manau, kad kartais yra beprasmiška apie tai kalbėti, nes tiesiog nėra kitokio pasirinkimo. Nereikia skųstis, reikia žaisti. Sistema tokia ir prie jos reikia prisitaikyti. Sezono metu matėm, kad Lietuvoje per rinktinės rungtynes arenos būdavo pilnos. Na, o tikslas vienas – patekti į krepšinio čempionatą“, – teigė puolėjas.

Praėjusio sezono viduryje M. Kuzminskas prisijungė prie Milano „Emporio Armani“ ekipos. Kalbėdamas apie klubo rezultatus, krepšininkas komandos pasirodymą vertino dviprasmiškai.

„Pirmą kartą karjeroje prisijungiau prie komandos sezono viduryje. Buvo ir nuostolių ir pakilimų. Gerai, kad pavyko laimėti Italijos čempionatą ir bent šiek tiek nuplauti tą gėdą, kurią patyrėm Eurolygoje. Pats turiu dar metus galiojantį kontraktą, todėl tikiuosi, kad kitas sezonas bus kur kas geresnis“, – vylėsi Lietuvos rinktinės narys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)