„Ačiū, Šarai. Adeu!“ – skelbia užrašas žaliame fone, o žemiau pasirašo „kauniečiai“. Beje, žodis „adeu“ yra katalonų kalba ir jis reiškia „iki“.

Primename, kad Š. Jasikevičius padėjo parašą po trejų metų sutartimi su Barselonos klubu, ji pabaigs galioti 2023 metų birželio 30 dieną.

2013-2014 metų sezone Šaras užbaigė profesionalo karjerą „Žalgiryje“, tuomet pradėjo dirbti gimtojo miesto klubo trenerių štabe.

2016-ųjų pradžioje atleidus Gintarą Krapiką, į scenos vidurį žengė Š. Jasikevičius ir vadovavo Kauno komandai puspenkto sezono.

Plakatas su padėka Šarūnui Jasikevičiui

Per tą laiką žalgiriečiai buvo neįveikiami Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), iškovojo tris Karaliaus Mindaugo taurės trofėjus, 2018 metais Eurolygoje užėmė trečią vietą, o kitame sezone pasiekė ketvirtfinalį.

44-erių krepšinio specialistas anksčiau socialiniame tinkle patalpino vaizdo įrašą su atsisveikinimo ir padėkos žodžiais.

„Sveiki, Kauno „Žalgirio“ fanai. Kaip jau girdėjote, kad nusprendėme pabaigti savo etapą „Žalgiryje“ ir persikelti į kitą komandą. Aišku, tai yra labai sunkus momentas visai mūsų šeimai. Ir tikrai norėjau padaryti nuoširdų video, padėkoti jums už visus kartu praleistus metus – labai didžiuojuosi dėl darbų, padarytų kartu su mūsų nuostabia „Žalgirio“ organizacija.

Kaip aš visada sakiau, tai nebūtų įmanoma be „Žalgirio“ fanų. Taigi, ačiū daug kartų, kaip visada sakiau – visą laiką išliksiu „Žalgirio“ fanas numeris vienas. Didžiausios sėkmės žalgiriukui ir pasimatysime Kauno „Žalgirio“ arenoje. Žalia-balta per amžius, kaip sakoma“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.


Ketvirtadienį specialioje spaudos konferencijoje Kauno „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas teigė, kad naują strategą bus bandoma surasti kuo greičiau, ir jis turėtų būti lietuvis.

„Turime variantus „A“, „B“ ir „C“. Su jais bus deramasi. Bet dėl trenerio iš Lietuvos mūsų strategija nesikeičia“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)