Burtai lėmė, kad 2006 metų šių varžybų nugalėtoja Maskvos "Dinamo" (Rusija) komanda, kuriai atstovauja Robertas Javtokas, šešioliktfinalyje žais su Rimo Kurtinaičio treniruojama Vroclavo "ASCO Šląsk" (Lenkija) ekipa.

Sėkmingai įveikusi pirmąjį atkrintamųjų varžybų etapą, aštuntfinalyje "Dinamo" žaistų su Ventspilio "Ventspils" (Latvija) ir Sofijos "Lukoil Academic" (Bulgarija) poros nugalėtoja.

2003 metų ULEB taurės čempionė Valensijos "Pamesa" (Ispanija) komanda, kurioje žaidžia Mindaugas Timinskas, atkrintamąsias varžybas pradės dvikova su Antano Kavaliausko ekipa Atėnų "Panionios" (Graikija). Į aštuntfinalį patekusios komandos varžove būtų arba Mariupolio "Azovmaš" (Ukraina), kuriai atstovauja Tomas Delininkaitis, arba Zadaro "Zadar" (Kroatija) ekipa.

Kęstučio Kemzūros treniruojamas Maskvos srities "Chimki" (Rusija) klubas šešioliktfinalyje žais su Kelno "99ers" (Vokietija), o Darjušo Lavrinovičiaus komanda Kazanės "Uniks" (Rusija) susitiks su Ankaros "Turk Telekom" (Turkija) krepšininkais.

Sėkmingai įveikus šešioliktfinalio barjerą, "Chimki" lauktų dvikova su Badalonos "DKV Joventut" (Ispanija) ir Gmundeno "Swans" (Austrija) poros nugalėtoja, o "Uniks" žaistų arba su Liubercų "Triumf" (Rusija), arba su Kvakenbriuko "Artland Dragons" (Vokietija) krepšininkais.

Pirmojo atkrintamųjų varžybų etapo (1/16 finalo) mačai bus žaidžiami vasario 19 dieną, o atsakomosios rungtynės vyks vasario 26-ąją. Aštuntfinalio susitikimai vyks kovo 11 ir 18 dienomis.

Į ketvirtfinalį pateksiančios komandos varžysis pirmą kartą rengiamose finalo aštuoneto varžybose, kurios vyks balandžio 10-13 dienomis Turino (Italija) "Palavela" arenoje. Ketvirtfinaliuose, pusfinaliuose ir finale nugalėtojai paaiškės po vienerių rungtynių.

1/16 finalo poros:

Maskvos "Dinamo" (Rusija) - Vroclavo "ASCO Šląsk" (Lenkija)

Ventspilio "Ventspils" (Latvija) - Sofijos "Lukoil Academic" (Bulgarija)

Kijevo "BC Kyiv" (Ukraina) - Ostendės "Telindus" (Belgija)

Zgoželeco "PGE Turow" (Lenkija) - Nymburko ČEZ (Čekija)

Chironos "Akasvayu" (Ispanija) - Šalono "Elan" (Prancūzija)

Podgoricos "Budučnost" (Juodkalnija) - Vršaco "Hemofarm Stada" (Serbija)

Ankaros "Turk Telekom" (Turkija) - Kazanės "Uniks" (Rusija)

Liubercų "Triumf" (Rusija) - Kvakenbriuko "Artland Dragons" (Vokietija)

Badalonos "DKV Joventut" (Ispanija) - Gmundeno "Swans" (Austrija)

Maskvos srities "Chimki" (Rusija) - Kelno "99ers" (Vokietija)

Zadaro "Zadar" (Kroatija) - Mariupolio "Azovmaš" (Ukraina)

Valensijos "Pamesa" (Ispanija) - Atėnų "Panionios" (Graikija)

Stambulo "Besiktas ColaTurka" (Turkija) - Jeruzalės "Hapoel" (Izraelis)

Trevizo "Benetton Tamoil" (Italija) - Belgrado "Crvena Zvezda" (Serbija)

Stambulo "Galatasaray Cafe Crown" (Turkija) - Vilerbano "Adecco Asvel" (Prancūzija)

Las Palmo "Gran Canaria Kalise" (Ispanija) - Sarajevo "KK Bosna" (Bosnija ir Hercegovina).

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją