Vilniuje per „Betsafe–LKL“ rungtynių tarp „Ryto“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ pertrauką vyko KMT burtų traukimo ceremonija.

8 komandos buvo suskirstytos į du krepšelius.

Pirmajame – keturios stipriausios praėjusio „Betsafe–LKL“ čempionato komandos Kauno „Žalgiris“, Vilniaus „Rytas“, Klaipėdos „Neptūnas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“.

Antrajame – 5-6 praėjusio sezono komandos „Šiauliai“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždės“ bei dvi ekipos, įveikusios KMT II etapą: Utenos „Juventus“ ir Prienų „Skycop“.

Ketvirtfinalio poros:

„Neptūnas“ – „Skycop“

„Žalgiris“ – „Šiauliai“

„Lietkabelis“ – „Pieno žvaigždės“

„Rytas“ – „Juventus“

Tai pirmos KMT varžybos, kai ketvirtfinalyje vyks dvejos rungtynės. Pirmosios bus žaidžiamos sausį Šiauliuose, Pasvalyje, Utenoje ir Prienuose.

Atsakomosios rungtynės vyks Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje ir Panevėžyje vasario 12-13 d.

Porų nugalėtojai iškops į finalo ketvertą, varžybos bus rengiamos vasario 16-17 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje, bilietus jau dabar galima įsigyti Tiketa.lt.

KMT ketvirtfinalio burtai traukiami trečią kartą.

Inauguracinis turnyras 2016-aisiais vyko be burtų – pagal komandų išsidėstymą po dviejų LKL čempionato ratų.

2017-aisiais burtų keliu buvo sprendžiamos ne tik ketvirtfinalio poros, kaip dabar, bet ir vienintelių rungtynių šeimininkas.

2018-aisiais pirmos keturios komandos burtais buvo suporuotos su 5-8 komandomis ir turėjo namų aikštės pranašumą.

Šį sezoną burtų keliu vėl bus sprendžiamos tik poros, o ketvirtfinalio etapas pirmą kartą išplėstas iki dvejų rungtynių.

Šį vakarą burtų traukimo ceremonijoje KMT ketvirtfinalio poras sudėliojo LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas ir 2003-ųjų Europos čempionas Dainius Šalenga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)