Jei pernai toks apdovanojimas atiteko aukštaūgiui iš Kroatijos Ivanui Buvai, šiemet Čempionų lyga lapkričio laurus įteiks „Ryto“ atakuojančiam gynėjui iš JAV Marcusui Fosteriui.

Lapkritį „Rytas“ sužaidė dvejas rungtynes su Atėnų „Peristeri“ ir abejas jas laimėjo. M. Fosteris per pirmąjį mačą Vilniuje pelnė 26 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus, o per antrąją akistątą Graikijoje jis surinko 12 taškų.

„Rytas“ po šių dviejų pergalių savo grupėje iš paskutinės pakilo į antrąją vietą o M. Fosteris yra įsitikinęs, kad tai dar toli gražu ne pabaiga.

„Dabar dvejas rungtynes mes žaisime namie, o čia komandą palaiko neįtikėtinai nuostabūs sirgaliai. Komandos vidinė chemija vis gerėja, šį sezoną mes dar galime nuveikti daug gerų dalykų“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją