Du dvigubus dublius per pirmas dvejas rungtynes (32 taškai ir 11 atkovotų kamuolių bei 10 taškų ir 17 atkovotų kamuolių) atlikęs ir karjeros rezultatyvumo rekordą pagerinęs J. Valančiūnas nominuotas tarp pretendentų į geriausio Rytų konferencijos žaidėjo vardą.

Vis dėlto šis titulas atiteko Klivlando „Cavaliers“ žvaigždei LeBronui Jamesui, kuris padėjo NBA čempionams laimėti visus tris žaistus mačus, o pats vidutiniškai rinko po 21 tašką ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Tuo metu geriausiu Vakarų konferencijos savaitės krepšininku pripažintas Domanto Sabonio komandos draugas Russellas Westbrookas iš Oklahomos Sičio „Thunder“ klubo, kuris taip pat laimėjo visus tris susitikimus, o R. Westbrookas vidutiniškai pelnė po 38,7 taško, atkovojo po 12,3 kamuolio ir atliko po 11,7 rezultatyvaus perdavimo.

Kiti pirmos NBA savaitės nominantai: Paulas Millsapas, Avery Bradley, Kyrie Irvingas, Andre Drummondas, Kevinas Durantas, Anthony Davisas, Damianas Lillardas, Kawhi Leonard ir DeMaras DeRozanas.

Primename, kad naktį iš pirmadienio į antradienį J. Valančiūno atstovaujami „Raptors“ namuose kausis su Denverio „Nuggets“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)