Nuo pat dvikovos pradžios iniciatyvą tvirtai į savo rankas paėmę „Armani“ krepšininkai po dviejų kėlinių turėjo 17 taškų pranašumą – 41:24.

Željko Obradovičiaus auklėtiniai po didžiosios pertraukos mėgino vytis aikštės šeimininkus, bet A. Gudaičio, Sergio Rodriguezo ir Amedeo Della Valle vedami „dizaineriai“ arti svečių neprisileido.

Trečiame kėlinyje puikiai po krepšiais grūmęsis lietuvis trumpam pateko į medikų rankas – jam buvo prakirstas antakis. Tačiau netrukus vidurio puolėjas vėl žengė į aikštę.

Ettore Messinos auklėtiniai iškovojo trečią pergalę iš eilės, o „Fenerbahče“ komandai tai buvo trečias pralaimėjimas per 4 rungtynes.

A. Gudaitis buvo antras pagal rezultatyvumą Milano ekipoje. Lietuvis per 22 min. pelnė 17 taškų (5/8 dvitaškiai, 7/9 baudos), atkovojo 5 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius pralaimėjimus, perėmė kamuolį, išprovokavo 8 pražangas ir surinko 25 naudingumo balus.

Armani“: Sergio Rodriguezas 22 (5 rez.p.), A. Gudaitis 17, Amedeo Della Valle 15, Kalebas Tarczewskis 8.

Fenerbahče“: Janas Vesely (7 atk.k.) ir Joffrey Layvergne (8 atk.k.) po 14, Nando de Colo 12.

Kitoje dvikovoje Vitorijoje vietos „Baskonia“ 82:66 (23:21, 18:15, 17:13, 24:17) nugalėjo Kęstučio Kemzūros treniruojamą Pirėjo „Olympiakos“ komandą su Mindaugu Kuzminsku.

Nuo antro kėlinio skirtumą didinę aikštės šeimininkai užtikrintai finišavo, o svečių ekipoje žaidęs lietuvis pasirodė blankiai.

Per 7 min. M. Kuzminskas pelnė 2 taškus (1/2 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai).

Baskonia“: Tornike Šengelia 25 (9 atk.k.), Pierria Henry 12, Nikolas Stauskas 11, Luca Vildoza 10, Youssoupha Fallas 8 (16 atk.k.).

Olympiakos“: Brandonas Paulas 15, Vassilis Spanoulis, Augustine'as Rubitas ir Willas Cherry po 10, Nikola Milutinovas 9 (10 atk.k.).

Eurolygos turnyro lentelė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)