„Bobcats“ pirmą kartą nuo 2011 metų laimėjo ketverias rungtynes iš eilės, o 23-ejų metų 185 cm ūgio K. Walkeris per susitikimą vidutiniškai rinko 22,5 taško, atkovodavo 5,5 kamuolio ir atlikdavo 8,8 rezultatyvaus perdavimo.

„Vilkai“ laimėjo 2 iš 3 mačų, o K. Love vidutiniškai pelnė po 36,7 taško ir po krepšiais sugriebdavo 12,7 kamuolio.

Dvikovoje su Jutos „Jazz“ ekipa 25-erių metų 208 cm ūgio puolėjas atliko pirmą trigubą dublį savo karjeroje – įmetė 37 taškus, atkovojo 12 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Net 47 dvigubus dublius šį sezoną jau turintis K. Love užtikrintai pirmauja lygoje pagal šį rodiklį.

Kiti pretendentaii: Alas Jeffersonas (Šarlotės „Bobcats“), Stephenas Curry (Oklando „Golden State Warriors“), Paulas George'as (Indianos „Pacers“), Jamalas Crawfordas ir Blake'as Griffinas (abu – iš Los Andželo „Clippers“), Chrisas Boshas, LeBronas Jamesas ir Dwyane Wadeas (visi trys – iš Majamio „Heat“), Kevinas Durantas (Oklahomos „Thunder“), Damianas Lillardas (Portlando „Trail Blazers“), Isaiah Thomasas (Sakramento „Kings“), Kyle Lowry (Toronto „Raptors“) ir Johnas Wallas (Vašingtono „Wizards“).