D. Jacksonas šeštadienį per 25 minutes pelnė 18 taškų, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 8 atšokusius kamuolius ir surinko 29 naudingumo balus, o jo vedamas „Rytas“ namuose 106:77 sutriuškino Utenos „Juventus“ krepšininkus.

Kaip ir Vilniaus ekipos strategas Donaldas Kairys, 26-erių įžaidėjas po mačo gyrė garsiai savo komandą „Jeep“ arenoje palaikiusius „Ryto“ gerbėjus.

Praeityje Bostono „Celtics“, Hjustono „Rockets“ ir Filadelfijos „76ers“ marškinėlius vilkėjęs atletas teigė, jog žaisti tokioje geroje atmosferoje jam tenka retai.

„Jaučiuosi gerai, nes turime puikią komandą, o arenoje esantys fanai mums labai padeda. Esu dėkingas būdamas čia, atmosfera buvo fantastiška ir mes laimingi galėdami žaisti krepšinį prie sirgalių. Tai yra viena geriausių atmosferų, kuriose esu žaidęs. Tai nuostabu, dėkoju fanams. Toliau sieksime pergalių.“

„Komandoje turime vaikinų, kurie kalba lietuviškai. Turime vaikinų, kurie kalba angliškai. Sarbiausia yra padėti vienas kitam. Bus klaidų, tačiau reikia laikytis išvien. Norime augti ir sezono gale žaisti geriausiai“, – pridūrė greitai lyderiu tapęs „Ryto“ naujokas.

Vilniečiai kitas „Betsafe-LKL“ rungtynes žais jau antradienį, kai svečiuose susitiks su Prienų „Cbet“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)