Pirmajame kėlinyje svečiai kontroliavo situaciją. Kelias minutes „Lietkabelis“ dar atsiliko nedaug (7:9), tačiau užteko kelių netaiklių metimų, klaidų ir skirtumas ėmė augti – 9:20. „Lietkabelio“ strigusiam puolimui gyvybės suteikė Martyno Sajaus metimus, vėliau taiklus buvo ir Tomas Dimša, o kėlinį taškais baigė Vytenis Lipkevičius – 15:25.

Antrajame kėlinyje situacija negerėjo. Svečiai surengė galingą spurtą, neleisdami „Lietkabeliui“ šešias minutes pelnyti taškų, tuo tarpu „Turk Telekom“ sumetė 16 taškų iš eilės – 47:21. Po dviejų ketvirčių Panevėžio ekipos atsilikimas išliko nors kiek mažesnis, tačiau vis tiek didelis – 30:49.

Toliau „Lietkabelis“ iš duobės kilo po pertraukos. Skirtumas buvo išaugęs (45:63), bet vėliau reikalingus taškus rinko G. Maldūnas, iš toil pataikė Željko Šakičius, atkarpą teigiama nata pratęsė Tomas Lekūnas ir galiausiai likus 45 sek. atsilikimas siekė 14 taškų – 55:69. T.Lekūnas dar tritaškiu ir užbaigė ketvirtį – 58:69.

„Lietkabelis“ buvo užsivedęs ir toliau sėkmingai naikino deficitą. Ketvirtajame kėlinyje Ankaros krepšininkai niekaip neįstengė išlaikyti pranašumo, o šeimininkai ne tik priartėjo (72:75), bet po Kendricko Browno tritaškio išlygino rezultatą – 75:75.

Liko mažiau nei 4 minutės, Muhammedas Baygulas ir R.J.Hunteris patempė į priekį savo ekipą, o „Lietkabelis“ vėl strigo.

Dukart prametė Tomas Dimša, netaiklus buvo ir Ž.Šakičius, o svečiai skirtumą vėl pavertė dviženkliu – 85:75. Jis tapo lemtingu ir nebepanaikinamu panevėžiečiams.

„Lietkabelis“: Željko Šakičius 18 (9 atk. kam.), Tomas Dimša 17, Kendrickas Brownas 13 (2/10 trit.), Martynas Sajus 11,Vytenis Lipkevičius 7.

„Turk Telekom“: R.J.Hunteris 25, Muhammedas Baygulas 21, Moustapha Fallas 15, Kyle’as Wiltjeras 12.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)