Pirmas rimtas egzaminas neišlaikytas.
Elmundo.es
„Per gyvenimą buvau girdėjęs visko, tačiau tokio klausimo – ne. Keistas klausimas, jei žaidžiame, tai reikia žaisti iki galo. Pasikalbėjome su žaidėjais ir visi pasakėme, kad norime žaisti. Faktas, kad nežaidėme gerai, darėme daug klaidų, tačiau tai buvo geras testas“, – po pralaimėjimo 83:87 kalbėjo S. Scariolo.

„Tai buvo rimtas pasirengimo mačas su labai rimtais varžovais, kova buvo atkakli ir mums labai naudinga. Varžovai jau turi atsirinkę dvyliktuką, o mes savo gretose dar turime 15 žaidėjų, iš kurių trims reikės padėkoti už darbą. Apskritai atmosfera Kaune buvo labai intensyvi, jautėme publikos spaudimą. Neparodėme visko, tačiau to neparodė ir varžovai – juk mes tarpusavyje dar žaisime ir Malagoje, ir Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių grupėje“, – dėstė varžovus treniruojantis italas.

„Mūsų rinktinei buvo parodyta, kad liko dar labai ir labai daug darbo iki optimalios formos“, – konstatuoja didžiausias ispanų sporto portalas Marca.com.

Tiek ši žiniasklaidos priemonė, tiek kitas portalas AS pažymi, kad šiose rungtynėse išskirtinai sėkmingai sužaidė lietuvių įžaidėjas M. Kalnietis.

„24 taškai ir 5 rezultatyvūs perdavimai – tai nuostabus pasirodymas. Lietuvių rinktinė, vedama M. Kalniečio, pasiekė bent jau laikiną revanšą už pralaimėjimą praėjusių metų Europos čempionate Lilyje“, – konstatuoja Marca.com.

„Pirmas rimtas egzaminas neišlaikytas. Ispanija neatsilaikė prieš M. Kalniečio vedamus lietuvius. Taučiau dar yra laiko“, – rašo Elmundo.es.

„Rungtynių pradžia Ispanijos rinktinei buvo labai sėkminga, pirmavome 16:6, tačiau tuomet į pirmą planą žengė puikiai rungtyniavęs M. Kalnietis, pusiausvyrą atstatęs trimis tritaškiais metimais. Jis buvo vienas iš varžovų lyderių, per pratęsimą tai pat pataikęs lemiamą tritaškį, sudavęs smūgį, po kurio Ispanijos rinktinė nebeatsigavo“, – pažymi AS. com žurnalistas Alejandro Delmas.

„Taip pat sėkmingai žaidė Jonas Valančiūnas, Domantas Sabonis, kurio žaidimą iš arenos tribūnų su pasimėgavimu stebėjo legendinis jo tėtis Arvydas Sabonis, – pažymi AS.com. – Pasižiūrėsime, ar Malagoje bus padarytos išvados“.

Analizuodamas visų Ispanijos krepšininkų pasirodymą portalas AS išskyrė silpnoką veterano Juano Carloso Navarro pasirodymą.

„Nors keletą kartų jis parodė dar galintis būti aštrus, bendras žaidimo vaizdas paliko abejonių. Jo sportinė forma leidžia tikėtis daug daugiau, tačiau kol kas reikia pasitempti“, – apie veteraną rašo ispanų žurnalistas Nacho Albarranas. – Visgi negalime pamiršti, kad šį kartą vertėmės be Ricky Rubio ir Pau Gasolio. Jeigu jie žais Malagoje, turėtume pamatyti kitokį vaizdą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)