„Ispanijos čempionai pergalės Kaune nenugvelbė, bet aikštę paliko aukštai pakelta galva“, – skelbia portalas lasprovincias.es.

„Svečiai iš Valensijos apgynė klubo garbę. Krepšinis Lietuvoje yra antra religija, o Kaune žaisti sudėtinga kiekvienam klubui“, – pažymi tas pats minėtas portalas.

Anot Kaune viešėjusio žurnalisto Juano Carlos Villenos, „Basket“ krepšininkai rungtynių pabaigoje užsitarnavo triukšmingų Kauno sirgalių pagarbą.

„Žalgiriui“ pirmaujant 83:82 kamuolys atsidūrė Willui Thomasui, kuris prieš tai pataikė du svarbius tritaškius. „Žalgirio“ arena sulaikė kvėpavimą.

Jo metimas buvo geras ir atrodė, kad kamuolys skries tiesiai į krepšį. Bet jis išsisuko, o netrukus kitoje aikštės pusėje K. Pangosas stojo prie baudų metimo linijos.

Nors antrasis metimas buvo netikslus, bet „Žalgiriui“ pergalę garantavo Aarono White'o atkovotas kamuolys“, – rungtynių kulminaciją aprašė tas pats minėtas lasprovincias.es portalas.

„Puikus sugrįžimas, tačiau jis neapdovanojo Valensijos ekipos pergale“, – pažymėjo kitas portalas abc.es.

„Basket“ suteikė viltį Kaune, bet liko be pergalės: nors pavijo stipriai pirmavusį „Žalgirį“ ir išsiveržė į priekį, tačiau galų gale paskutinėmis sekundėmis „Basket“ klubas buvo priverstas pripažinti šeimininkų pranašumą“, – konstatavo abc.es.

Portalas as.com pažymėjo, kad „Basket“ ekipa po pralaimėjimo jau arti Eurolygos turnyro lentelės dugno ir nerealu ekipai pasiekti aštuntuką.

Kritikos Valensijos ekipai fone portalas pridūrė, kad nepaisant labai slogios pirmos mačo pusės, po ilgosios pertraukos „Basket“ krepšininkai rado priešnuodžių prieš Kauno ekipą, kurią pavijo ir rungtynių pabaigoje grąžino intrigą.

Kitas rungtynes Kauno „Žalgiris“ Eurolygoje žais sausio 25 dieną Atėnuose su „Panathinaikos“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)