„Mundo Deportivo“ žurnalistas Jose Ignacio Huguet sekmadienio rytą pranešė, jog Italijoje rungtyniauti nusprendęs Z. LeDay komandoje pakeis Artūrą Gudaitį.

„Nors Gudaitis turi dar vienerių metų sutartį, jis palieka Milano komandą, o joje lietuvį keičia LeDay. Amerikietis turi susitarimą su „Armani“ vadovais, o tai bus oficialu, kai komandą paliks Gudaitis“, – rašoma „Mundo Deportivo“.

Ir Z. LeDay, ir A. Gudaitis pastaruoju metu buvo siejami su „Barcelona“, tačiau, pasak J.I. Huguet, ši ekipa nė su vienu iš jų nesusisiekė, o pagrindinis Šarūno Jasikevičiaus taikinys yra Stambulo „Fenerbahče“ žvaigždė Janas Vesely.

„Pagrindinis kandidatas pakeisti išvykusį Tomičių yra Vesely. Pervilioti jį iš „Fenerbahče“ yra sunki operacija, tačiau įmanoma. Turkai mažina biudžetą, Luigi Datome jau išvyko, o klubo prezidentas Ali Kočas nėra tikras ir dėl Vesely, Kosto Slouko bei Nando De Colo.“

Nuo 2014 metų Stambule rungtyniaujantis J. Vesely su „Fenerbahče“ turi dar dvejus metus galiojančią sutartį. Per sezoną 30-metis čekas uždirba apie 2,4 milijono eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)