Pirmo kėlinio viduryje į priekį išsiveržę prancūzai pirmavo 17:8, tačiau ispanai antroje kėlinio dalyje surengė spurtą 15:3 ir kėlinį baigė pirmaudami 23:20. Antrame kėlinyje Ispanijos krepšininkai kelis kartus buvo padidinę savo pranašumą iki 10 taškų (43:33), o po įpusėjus mačui pirmavo 45:36.

Vis dėlto, po ilgosios pertraukos prancūzai sugrįžo į žaidimą ir baigiantis trečiam kėliniui pirmavo 56:54. Permaininga kova vyko ir ketvirtame kėlinyje, bet jo pabaigą tiksliau sužaidę ispanai išsiveržė į priekį ir laimėjo 87:79.


Ispanijos rinktinėje pirmu smuiku ir vėl griežė 23 taškus pelnęs Ricky Rubio. 16 taškų pridėjo vidurio puolėjas Willy Hernangomezas, 11 – Dario Brizuela.

Prancūzų gretose Evanas Fournier pelnė 15 taškų, Frankas Ntilikina pridėjo 13, o Rudy Gobertas – 12 taškų.

Abi komandos ketvirtadienį žaidė Malagoje. Tada pergalę 86:77 iškovojo ispanai.

Tokijo olimpinėse žaidynėse Ispanija žais C grupėje kartu su Kaune vykusiame olimpiniame atrankos turnyre lietuvius pranokusiais slovėnais, Japonija ir Argentina. Prancūzija kovos A grupėje kartu su Iranu, JAV ir Čekija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)