Į ketvirtą vietą vienuolikos ekipų turnyre pakilusios „Parfumerias Avenida“ krepšininkės namuose 65:63 (15:11, 11:16, 22:20, 17:16) įveikė į aštuntą poziciją smuktelėjusią Žeronos „SPAR Unigirona“ (2 pergalės ir 2 pralaimėjimai) ekipą.

Lietuvė šeimininkėms pelnė 9 taškus, po krepšiais atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį, dusyk suklydo bei 3 kartus prasižengė. 28 minutes (28:03) aikštelėje praleidusi E. Šulčiūtė pataikė 3 tritaškius iš 6, tačiau prametė visus 4 dvitaškius metimus.

20 taškų nugalėtojoms pelnė Marta Fernandez, 9 - Nicole Powell, 7 - Marta Xargay.

Pralaimėjusiųjų gretose išsiskyrė Jacinta Monroe (12 tšk.) ir Noemi Jordana (10 taškų).

Lygoje pirmauja visus penkis susitikimus laimėjęs Madrido „Rivas Ecopolis“ klubas.

G.Petronytės 12 taškų neišgelbėjo klubo nuo antros nesėkmės Italijos lygoje

Antrą nesėkmę penktose Italijos moterų krepšinio pirmenybių rungtynėse patyrė ir į šeštąją poziciją vienuolikos komandų turnyre nukrito šalies čempionė Taranto "Goldbet" ekipa su Gintare Petronyte, sekmadienį namuose 65:71 nusileidusi į trečiąją vietą pakilusioms Skijaus "Famila Wueber" (3 pergalės ir 1 pralaimėjimas) krepšininkėms.

Lietuvė šeimininkėms pelnė 12 taškų ir rezultatyvumu komandoje nusileido tik Liron Cohen (19 tšk.) bei Megan Mahoney (13 tšk.).

Per 16 žaidimo minučių G. Petronytė pataikė 4 dvitaškius iš 8 bei realizavo visus 4 baudų metimus. be to vidurio puolėja iš Lietuvos po krepšiais atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį bei triskart suklydo.

Nugalėtojų gretose sėkmingiausiai rungtyniavo po 16 taškų pelniusios Giorgia Sottana ir Raffaella Masciardi.

Lygoje pirmauja visas keturias pergales iškovojęs Umbertidės "Acqua&Sapone" klubas.