Alytiškiai išvykoje 79:75 (19:16, 17:19, 25:22, 18:18) palaužė Kėdainių „Nevėžio“ (3/5) krepšininkus, kuriems tai buvo pirmasis pralaimėjimas po trijų pergalių iš eilės.

Rungtynes abi komandos pradėjo apylygiai, o po pirmojo kėlinio trimis taškais pirmavo „Dzūkija“ (19:16). Kieta kova tęsėsi ir antrame ketvirtyje, po kurio minimalų pranašumą išlaikė svečiai – 36:35.

Po ilgosios pertraukos alytiškiai buvo atitolę dviženkliu skirtumu (57:46), tačiau susiėmęs „Nevėžis“ prieš lemiamą ketvirtį vėl priartėjo (57:61). Visgi per paskutines 10 minučių šeimininkams svarstyklių taip ir nepavyko persverti savo naudai.

Naudingiausiai „Dzūkijos“ gretose rungtyniavo Alejandro Hernandezas, antrą kartą šiame sezone surinkęs dvigubą dublį – pelnęs 14 taškų ir atlikęs 12 rezultatyvių perdavimų. Ispanas taip pat atkovojo 7 kamuolius ir viso surinko 28 naudingumo balus.

Alytaus komandoje dar išsiskyrė 18 taškų pelnęs Paulius Petrilevičius, o Anatolijus Kaširovas ir Gediminas Navickas atitinkamai surinko atitinkamai po 12 ir 11 taškų.

„Nevėžio“ ekipoje Vladislavas Koreniukas surinko 17 taškų, Gintautas Matulis pridėjo 12, o Justo Tamulio, Valerijaus Likhodėjaus ir Rihardo Kuksiko sąskaitoje – po 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)