Į „Žalgirį“ 26-erių T. Dimša sugrįžo šią vasarą, po sėkmingo sezono Panevėžio „Lietkabelyje“.

Sutartis su krepšininku buvo sudaryta komandą dar treniruojant Šarūnui Jasikevičiui, bet naujojo ekipos trenerio Martino Schillerio sistemose vietos gynėjui kol kas neatsiranda.

„Jis yra labai geras žaidėjas, prisimenu jį dar iš tų laikų, kai žaidė Vokietijos lygoje atstovaudamas Frakfurto „Skyliners“. Tomas – labai talentingas puolime ir gero charakterio.

Bet komandoje yra daug krepšininkų. Turime rasti geriausias išeitis, kad visi jie turėtų galimybę rungtyniauti. Matysime, kokie konkrečiai bus sprendimai“, – apie galimą T. Dimšos skolinimą šią savaitę kalbėjo M. Schilleris.

Žiniasklaidoje šią savaitę buvo pasirodę pranešimų, jog pasiskolinti T. Dimšą norėtų Bursos „Tofaš“ (Turkija) klubas. Kalbėta ir apie galima Mareko Blaževičiaus skolinimą, tačiau M. Schilleris tikino vietą komandoje jauniausiam žalgiriečiui atrasiantis.

Kovas Eurolygoje Kauno klubas pradės ateinančią savaitę.

Las Palmo ekipa šį sezoną žais Eurolygos organizuojamame Europos taurės turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)