Kartu su Ballų šeima į Lietuvą atvyko ir gausios amerikiečių žiniasklaidos pajėgos, taip pat įsikūrusios Birštone.

ESPN portalo žurnalistas Jeffas Goodmanas pakalbino „Vytauto“ klubo direktorių Adomą Kubilių, kuris amerikiečiui atskleidė turintis labai rimtų planų ir darysiantis viską, kad broliai Ballai Lietuvoje gautų kuo daugiau žaidybinio laiko.

Anot A. Kubiliaus, Prienuose sausį arba vasarį bus bandoma organizuoti penkių komandų turnyrą, į kurį bus kviečiamas ir Kauno „Žalgiris“, ir netgi Maskvos CSKA.

„Mes diskutuojame apie tai, kad Prienuose, mūsų arenoje, būtų galima rengti rimtą penkių klubų turnyrą kartu su Eurolygos komandomis. Apie galimybę dalyvauti šiame turnyre kalbame ir su „Žalgiriu“, ir su CSKA. Tai būtų puiki galimybė broliams sužaisti daugiau rungtynių, išbandyti jėgas su panašaus amžiaus varžovais“, – dėstė A. Kubilius.

Tiesa, kalbėdamas su ESPN, A. Kubilius greičiausiai turėjo omenyje „Žalgirio“ ir CSKA dublerių komandas, nors apie tai publikacijoje ir neužsimenama. Vėliau informaciją, kad Prienai planuoja jaunimo turnyrą, portalui BasketNews.lt patvirtino „Žalgirio“ atstovai.

ESPN žurnalistai brolių Ballų sutikimu Vilniaus oro uoste buvo tiesiog sužavėti.

Kad jam patinka Birštono „Vytautas Mineral SPA“ kompleksas, trečiadienio vakarą neslėpė ir LaVaras Ballas, gyręs viską, ką tik mato aplinkui.

Ketvirtadienį broliai Ballai bando aklimatizuotis ir treniruočių neturės. Pirmosios pratybos numatytos penktadienį. Penktadienį „Vytautas“ planuoja ir specialią spaudos konferenciją, kurioje bus atskleisti ir komandos planai, susiję su broliais Ballais.

Planuojama, kad pirmąsias rungtynes su „Vytauto“ marškinėliais broliai Ballai sužais sausio 9-ąją dieną. Tai bus Baltijos krepšinio lygos (BBL) rungtynės su Minsko „Cmoki“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)