Septintąjį savo trigubą dublį 27-erių R. Westbrookas pasiekė per praėjusios nakties NBA dvikovą su Toronto „Raptors“ komanda, kurios metu 27-erių metų 191 cm ūgio gynėjas pelnė 26 taškus, atliko 12 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 11 kamuolių. Oklahomos komanda laimėjo 119:100 ir iškovojo jau aštuntąją pergalę paeiliui.

Iki šiol per kalendorinį mėnesį tokiu pasiekimu puikavosi vienintelis M. Jordanas – septynis trigubus dublius atliko 1989-ųjų balandį.

Iš viso R. Westbrooko sąskaitoje šį sezoną jau yra 16-a trigubų dublių, o absoliutus rekordas priklauso tam pačiam M. Jordanui, 17-a trigubų dublių atlikusiam 1998-1999 m. sezone.

„Tokie dalykai niekuomet nėra garantuojami, tačiau aš mėgstu nugalėti, tai niekam ne paslaptis. Man malonu, kad mano komandos draugai jaučiasi patogiai žaisdami kartu, o aš stengiuosi padėti jiems būti geresniais“, – dėstė į M. Jordano rekordą besikėsinantis gynėjas.

R. Westbrooko šou rungtynėse su „Raptors“:

Efektingiausių nakties epizodų TOP-10:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)