Anglija, Graikija, Ispanija, galiausiai – ir JAV. Šaro atostogų geografija – išties plati, o „Žalgirio“ strategas ilsisi taip pat stipriai, kaip ir dirba sezono metu.

„Instagrame“ Š. Jasikevičius pasidalino nuotrauka iš Niujorko Centrinio parko bei prisipažino, kad dar niekada nebuvo taip sunku grįžti į Europą.

Tiesa, „Žalgiris“ į pirmąsias treniruotes rinksis tik rugpjūčio antroje pusėje.

Nors Š. Jasikevičiaus atostogos, sprendžiant iš socialiniuose tinkluose pasidalintų akimirkų, išties turiningos ir aktyvios, 43-ejų „Žalgirio“ strategas vasarą nuo krepšinio reikalų nenutolo – nuolat palaikė ryšį su klubo direktoriumi Pauliumi Motiejūnu.

„Šaras be krepšinio negali, jis toks žmogus (šypsosi). Palaikėme ryšį, susiskambindavome, tardavomės dėl naujokų“, – teigė trečiadienį DELFI studijoje viešėjęs P. Motiejūnas.

„Dar su treneriu nesusiderinome kada pradžia, bet naujokai į Kauną atvyks ir treniruotės prasidės rugpjūčio pabaigoje“, – kalbėjo „Žalgirio“ vadovas.

Š. Jasikevičius su šeima JAV atostogauja jau ne pirma savaitė, čia priešpaskutinį liepos savaitgalį Klivlande linksminosi buvusio savo komandos draugo Andersono Varejao ir jo išrinktosios Stacey vestuvėse.

Šaras su brazilu Andersonu, turinčiu net ir NBA žiedą, kartu žaidė 2002-2003 m. Barselonoje.

Po vestuvių Š. Jasikevičius neskubėjo namo: aplankė ir Niujorką.

Prieš tai viešėdamas Ohajuje, žinoma, nepraleido progos sumesti golfo partijos su kitu geru savo draugu Žydrūnu Ilgausku – beje, jau nebe pirmą kartą šią vasarą.

Pastaruosius dvejus metus Europą stebinę žaliai-balti šį tarpsezonį prarado net šešis savo vėliavnešius – Leo Westermanną, Nate'ą Woltersą, Aaroną White'ą, Deoną Thompsoną, Antaną Kavaliauską ir Brandoną Daviesą, tad buvo priversti pakeisti kone pusę savo sudėties: įsigyti Lukas Lekavičius, Alexas Perezas, Nigelis Hayesas, Jockas Landale'as, Zachas LeDay'us ir Martinas Gebenas.

Ar juos tenkina tai, ką komandai pavyko nuveikti vasaros rinkoje? Kodėl šis tarpsezonis buvo toks dramatiškas? Kiek žalgiriečių pasiruošimo planus jaukia artėjantis pasaulio čempionatas ir tai, kad jame gali dalyvauti net šeši jų žaidėjai?

Kaip vertinti tai, kad lažybų bendrovės ir ekspertai vėl nurašo „Žalgirį“ ir jo šansus patekti į atkrintamąsias? Kokie yra klubo tikslai? Ir kaip jis reaguoja į milijonų vertus įspūdingus Eurolygos grandų pirkinius?

Apie visa tai – pokalbis su DELFI TV studijoje apsilankiusiu „Žalgirio“ klubo generaliniu direktoriumi Pauliumi Motiejūnu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)