Prie „Žalgirio“ dar neprisijungė ir pasirodymą žemyno čempionate Stambule (Turkija) tęsiantis Serbijos atstovas Vasilije Micičius.

Be to, klubas sulaukė liūdnos žinios. Lietuvos čempionai mažiausiai 6 savaites turės verstis be vidurio puolėjo Martyno Sajaus, kuriam diagnozuotas šeivikaulio lūžis.

Vidurio puolėjas traumą patyrė atstovaudamas Lietuvos studentų rinktinei, su kuria tapo pasaulio universiados čempionu. Dar turnyro pradžioje susižeidęs M. Sajus ir toliau rungtyniavo pirmenybėse.

Grįžęs į Kauną ir prisijungęs prie „Žalgirio“, 21-erių krepšininkas toliau skundėsi kojos skausmais, todėl jam buvo atlikti papildomi tyrimai, po kurių nustatyta tiksli traumos diagnozė.

Trečiadienį į Antalijoje vykstantį turnyrą išvyko 10 pagrindinės komandos krepšininkų ir 2 jaunimo komandos žaidėjai: Martynas Arlauskas ir Lukas Uleckas.

„Gloria Cup“ turnyre Antalijoje žalgiriečiai kovas pradės ketvirtadienį 19.15 val. Pirmasis varžovas – „Nižny Novgorod“ klubas iš Rusijos. Penktadienį tokiu pačiu laiku startuos „Žalgirio“ rungtynės su Bursos „Tofaš“ komanda.

Sekmadienį kauniečiai sužais paskutines turnyro rungtynes su viena iš kitos grupės komandų: Stambulo „Anadolu Efes“, Bandirmos „Banvit“ arba Sankt Peterburgo „Zenit“.

Turnyro organizatoriai skelbia, kad visos turnyro rungtynės bus transliuojamos internetu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)