Trečiadienį po vidurdienio „Žalgirio“ arenos bilietų pardavimo sistemoje buvo matyti, kad bilietų į rungtynes yra likę tik trečiame aukšte esančiuose sektoriuose.

Tikėtina, kad trečiose finalo rungtynėse gali būti pagerintas šio sezono LKL rungtynių lankomumo rekordas.

Jis buvo pasiektas kovo 12-ą, kuomet Kaune šeimininkų ir „Ryto“ rungtynes stebėjo 12 175 žiūrovai.

Balandžio 17-ą „Žalgirio“ ir „Ryto“ akistatą stebėjo 10 357 krepšinio gerbėjai.

Pirmąsias LKL finalo rungtynes Kauno arenoje aplankė 7657 žiūrovai, Vilniuje antros finalo kovos metu į „Jeep“ areną tilpo 2512 krepšinio gerbėjai.

Antradienį vakare „Ryto“ triukšmingiausios „B tribūnos“ atstovai kaltino „Žalgirį“ ribojant galimybę įsigyti bilietus į norimą sektorių.

„Daug šnekėję apie tai, kaip „Barcelona“ neįleidžia „Žalgirio“ fanų Ispanijoje, dabar kauniečiai daro tą patį. „Žalgiris“ neatidaro papildomų vietų ir šalia mūsų sektoriaus esančias vietas laiko užšaldytomis.

(...) Gavome kelias dešimtys papildomų bilietų tame pačiame sektoriuje (kurie kažkodėl buvo slėpiami viešoje prekyboje), bet daugiau bilietų įsigyti negalime ir šalia esantys sektoriai lieka užšaldyti“, – rašyta „B tribūnos“ feisbuko profilyje.

Anot „Žalgirio“ atstovo spaudai Almanto Kiverio, nėra jokių ribojimų ar nustatytų limitų svečių sirgaliams. „Vyksta laisva, vieša (bilietų) prekyba. Visi gali įsigyti (bilietus) į laisvas vietas.“

Trečiųjų finalo rungtynių pradžia – 18:50 val.

Mažajame finale dėl bronzos medalių Jonavos „CBet“ 2-1 prieš Panevėžio „Lietkabelį“. Galimai lemiamas mačas bus žaidžiamas trečiadienį Jonavoje, „Lietkabeliui“ išlyginus rezultatą penktoji serijos dvikova vyks Šiauliuose.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją