Tik sausio pabaigoje su Badalonos „Joventut“ rankomis sukirtęs 26-erių įžaidėjas patyrė traumą debiutiniame Europos taurės turnyro mače.

TOP-16 etapo susitikime su kita Ispanijos ekipa Malagos „Unicaja“ jis spėjo sužaisti vos 3 minutes ir susižeidę dešinę koją.

Naujokas nepelnė nė taško, tiesa, atkovojo 2 kamuolius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą, o „Joventut“ pralaimėjo 77:90, kovą dėl vietos atkrintamosiose varžybose atidėdama paskutiniam turui.

Pranešama, kad be krepšinio D. Jacksonas turės iškentėti nuo pusantro iki dviejų mėnesių.

Ispanijos čempionate jis sužaidė du mačus, per kuriuos vidutiniškai rinko po 5,5 taško, bet neatliko nė vieno rezultatyvaus perdavimo bei klydo po 2 sykius.

Primename, kad praėjusią vasarą prie „Ryto“ prisijungęs amerikietis jau spalį netikėtai atsisveikino su klubu, tokį sprendimą motyvavęs asmeninėmis priežastimis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)