Pirmose viešai pasirodžiusiose nuotraukos B. Griner išoriškai pasikeitusi – pasikeitusi šukuoseną ir šypsosi.

Aukštaūgė pasirašė vienerių metų sutartį su Finikso „Mercury“ ir yra pasirengusi grįžti į WNBA kovas.

Dukart olimpinių žaidynių aukso medalio laimėtoja ir WNBA čempionė nežaidė nuo 2021 metų. Tuomet atstovaudama „Mercury“ krepšininkė vidutiniškai per rungtynes pelnė 20 taškų, atkovojo 10 kamuolių ir nukeliavo su komanda iki WNBA finalo.

2013 metais naujokų biržoje būtent Finikso komanda pasirinko ją pirmuoju šaukimu.

Primename, kad B. Griner, kuri vyko į Rusiją ne sezono metu žaisti už Jekaterinburgo komandą, praėjusių metų vasario mėnesį buvo suimta Maskvos oro uoste, o rugpjūčio mėnesį jai buvo skirta 9 metų laisvės atėmimo bausmė už tai, kad turėjo kapsulių elektroninėms cigaretėms su kanapių aliejumi.

Ji pripažino kaltę dėl kaltinimų, tačiau neigė ketinusi pažeisti įstatymus ar vartoti Rusijoje draudžiamą medžiagą. Rusijoje nėra legalizuotas kanapių vartojimas medicininiais tikslais.

Ji buvo išlaisvinta per apsikeitimą kaliniais – mainais į „Mirties prekeiviu“ pramintą rusų prekeivį ginklais Viktorą Butą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)