„Po finalo, taip pat ir po kiekvienų rungtynių, burtų keliu buvo traukiama, kas turės eiti į dopingo kontrolę. Ištraukė mane ir, berods, Antaną Kavaliauską. Turi eiti du žaidėjai iš vienos komandos bei du iš kitos. Lietuvius surinko, o ispanų nėra – švenčia. Tikriausiai leido jiems neateiti, nors taisyklės truputėlį apeitos buvo“, – užkulisių istorijomis dalijosi R. Seibutis.

Laidoje krepšininkai aptarė ne tik rungtynių epizodus, tačiau ir gyvenimo sąlygas Prancūzijoje vykusiame Europos pirmenybių finaliniame etape.

„Rygoje organizavimas buvo sklandus, o Prancūzijoje maistas buvo labai blogas. Jie garsėja gera prancūzų virtuve, tačiau kuo toliau nuo sostinės – tuo blogiau. Viešbutis pensionato stiliaus, laimei, gelbėjo restoranėlis esantis šalia greitkelio“, – pasakojo J. Mačiulis.

Geros nuotaikos nestokojantys vyrų rinktinės buvę krepšininkai prisiminė ir buvusius varžovus, legendinį J. Mačiulio pasirodymą prieš Sakartvelą, R. Seibučio iš kantrybės išvestą Milošą Teodosičių bei paleistą šansą iškovoti aukso medalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)