2019-20 metų pirmenybėse pirmą kartą karjeroje Europoje rungtyniavęs amerikietis Pasvalio komandai vidutiniškai rinko po 14 taškų, 2,2 atkovoto kamuolio ir 4,4 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Įspūdingiausią sezono pasirodymą Gillonas surengė paskutinėse jo rungtynėse su Panevėžio „Lietkabeliu“. Į Nenado Čanako auklėtinių krepšį Pasvalio įžaidėjas sumetė net 34 taškus (10/11 dvit., 3/5 trit., 5/6 baud.) ir surinko 35 naudingumo balus.

Per savo karjerą trims JAV universitetams ir trims NBA G-Lygos klubams atstovavęs gynėjas su Stambulo klubu sudarė sutartį pagal modelį „1+1”.

Oficialus „Daruššafaka“ interneto puslapis pasveikino prie klubo prisijungusį amerikietį ir palinkėjo jam sveiko bei sėkmingo sezono Turkijoje. Dėl covid-19 pandemijos nutrauktame Turkijos krepšinio lygos sezone „Daruššafaka“ užėmė šeštą vietą.

Pasvalio klubas šio tarpsezonio metu jau atsisveikino su Dominyku Domarku, Miha Laporniku, Pauliumi Petrilevičiumi bei Justu Tamuliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)