Brazilijos čempionato rungtynių tarp „Bauru“ ir „Cearense“ ekipų pabaigoje, pastarosios komandos žaidėjas Paulinho Boracini sukūrė tikrą stebuklą.

Likus žaisti 2 sekundes, P. Boracini stojo prie baudų metimo linijos jo klubui atsiliekant 77:80. Pataikęs pirmąjį baudos metimą (78:80), antrąjį brazilas prametė tyčia.

Patyręs 33 metų krepšininkas tiksliai apskaičiavo, kaip metimas turi būti pramestas, todėl jis pats suskubo prie atšokusio kamuolio ir švystelėjo jį iš už tritaškio linijos.

Tolimas metimas iš pačio aikštelės kampo pasiekė tikslą, todėl „Cearense“ šventė įspūdingą pergalę 81:80.

Fantastiškos mačo kulminacijos liudininku buvo ir lietuvis: pralaimėjusios „Bauru“ ekipos marškinėlius šį sezoną vilki Osvaldas Matulionis.

Blankiai rungtyniavęs lietuvis pralaimėtame mače per 5 minutes nepasižymėjo (0/1 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai) bei atkovojo 2 kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)