Ettore Messinos auklėtiniai ketvirtame kėlinyje buvo atitrūkę 8 taškų skirtumu, ir nors likus 3 min. iki finalinės sirenos komandos beskyrė dvitaškiu panaikinamas atstumas, nerezultatyvioje mačo pabaigoje svečiai persvaros iš rankų nepaleido.

18 taškų nugalėtojams pelnė Shavonas Shieldsas, 13 pridėjo Luigi Datome, 10 – Kyle‘as Hinesas, sugriebęs ir tiek pat atšokusių kamuolių.

„Olimpia“ kojos nepakišo vos 13 proc. siekęs tikslumas atakuojant iš toli (3/23), kurį pavyko kompensuoti 50 atkovotų kamuolių.

Sergio Scariolo treniruojamų šeimininkų gretose išsiskyrė Milošas Teodosičius (16 taškų, 6 rezultatyvūs perdavimai) ir Tornikė Šengelija (11 taškų, 7 aktovoti kamuoliai).

Finalo serijoje bus kovojama iki keturių pergalių.

Primename, kad tos pačios ekipos dėl titulo varžėsi ir praėjusiais metais – tuomet „Virtus“ nepaliko jokių šansų milaniečiams, triumfavusi 4-0.

Abi komandos kitą sezoną žais Eurolygoje, į kurią Bolonijos klubas sugrįžta laimėjęs Europos taurės turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją