Dalyvaudami MVF ir žaisdami internetu http://fiba.com/spain2014/mvf bei http://facebook.com/FIBA, aistruoliai gali laimėti vertingų prizų ir dalyvauti varžybose dėl pagrindinio prizo – dviejų asmenų VIP kelionės į FIBA vyrų krepšinio Pasaulio taurės finalą Madride.

Taškai, kuriuos aistruoliai skirs pasirinktai komandai, lems kuriai šaliai teks Geriausios MVF šalies apdovanojimas. Geriausi Pasaulio taurės aistruoliai bus pagerbti finalo metu ir įrašyti į FIBA Šlovės muziejų.

Lietuvos vyrų rinktinė, kaip ir kitos 23 Pasaulio taurės dalyvės, kovą dėl pasaulio čempionės titulo pradeda rugpjūčio 30 d. Grupės rungtynes Lietuvos krepšininkai žais Las Palmase, Gran Kanarijos saloje, priklausančioje Ispanijoje. Jų varžovais bus Meksikos, Slovėnijos, Australijos, Pietų Korėjos ir Angolos krepšininkai.

Tuo tarpu iki pirmųjų kontrolinių Lietuvos rinktinės rungtynių lieka 66 dienos. Bilietus į kontrolines rungtynes jau platina „Tiketa“ (Panevėžyje, Kaune ir Vilniuje), „Bilietai.lt“ (Klaipėdoje) ir „Ticket Market“ (Šiauliuose). Visose arenose bilietų kaina priklausomai nuo vietų yra vienoda – 25, 32 ir 42 litai su visais mokesčiais.

Kontrolinių rungtynių ciklą Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pradeda liepos 26 dieną Šiauliuose rungtynėmis su atrankai į Europos čempionatą besirengiančiais kaimynais latviais. Paskutines rungtynes Lietuvoje prieš išvykstant į Pasaulio taurės varžybas Ispanijoje šalies rinktinė sužais rugpjūčio 18 d. Kaune su Slovėnijos ekipa.

Be Lietuvos rinktinės rungtynių Klaipėdoje ir Kaune bus galima pamatyti ir kitų šalių komandų susitikimus, nes vyks tarptautiniai turnyrai. Įsigijus bilietą į Lietuvos rinktinės mačą, su juos bus galima patekti ir kitas dienos rungtynes.

Tarptautinių rungtynių besirengiant 2014 m. pasaulio taurei tvarkaraštis:

Liepos 26 d. – Šiaulių arena, Šiauliai

19:00 val. Lietuva – Latvija

Liepos 28 d. – „Cido“ arena, Panevėžys


19:00 val. Lietuva – Gruzija

Liepos 30 d. – „Siemens“ arena, Vilnius


19:00 val. Lietuva – Gruzija

Rugpjūčio 8 d. „Švyturio“ arena, Klaipėda

16:15 val. Australija – Suomija

19:00 val. Lietuva – Ukraina

Rugpjūčio 9 d. „Švyturio“ arena, Klaipėda

16:15 val. Australija – Ukraina

19:00 val. Lietuva – Suomija

Rugpjūčio 11 d. „Švyturio“ arena, Klaipėda

19:00 val. Lietuva – Australija

Rugpjūčio 16 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms) „Žalgirio“ arena, Kaunas

16.15 val. Slovėnija – Naujoji Zelandija


19.00 val. Lietuva – Graikija

Rugpjūčio 17 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms) „Žalgirio“ arena, Kaunas

16.15 val. Slovėnija – Graikija


19.00 val. Lietuva – Naujoji Zelandija

Rugpjūčio 18 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms) „Žalgirio“ arena, Kaunas

17.15 val. Graikija – Naujoji Zelandija


20.00 val. Lietuva – Slovėnija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)