Pirmas į oro uosto salę žengęs D. McGrathas džiaugėsi, kad vėl galės žaisti krepšinio šalyje.

„Šaunu čia būti. „Lietuvos ryto“ komanda gali pasigirti turtinga istorija. Ekipos sudėtis taip pat gera ir tikiuosi, kad mums pavyks tinkamai pasirodyti Europos taurės turnyre. Esu laimingas, kad priėmiau sprendimą atvykti į Lietuvą“, – kalbėjo gynėjas.

Netrukus D. McGrathas sveikinosi su kitu sostinės klubo naujoku D. Loganu, kuris į Vilnių atskrido kartu su šeima ir atsivežė kalną lagaminų.

„Jau anksčiau man yra tekę žaisti prieš „Lietuvos rytą“, kai Eurolygoje atstovavau Vitorijos klubui, todėl šiek tiek žinojau apie klubą ir miestą.

Taip pat pažįstu ekipos vyriausiąjį trenerį Tomą Pačėsą, kurio vadovaujamoje Sopoto komandoje žaidžiau dvejus metus. Mūsų santykiai puikūs, todėl buvo gera mintis vėl rungtyniauti jo ekipoje“, – oficialiai „Lietuvos ryto“ svetainei sakė D. Loganas.

Trečiadienį abu legionieriai prisijungs prie treniruočių stovykloje Druskininkuose plušančios komandos.

Kurorte T. Pačėso auklėtiniai sportuos iki rugsėjo mėnesio pradžios, vėliau sostinės klubas sezonui ruošis pajūryje ir Klaipėdoje dalyvaus Vlado Garasto taurės turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)