Strasbūro SIG klubas paskelbė, jog pastaruoju metu su komanda treniravęsis prancūzas prisijungs prie jos ir artėjančiame sezone.

28-erių puolėjas grįžta į klubą, kurio marškinėlius vilkėjo karjeros pradžioje – 2011-2015 metais. Nuo to laiko A. Toupane'as tėvynėje nežaidė nė sykio.

2015-2017 metais jis bandė įsitvirtinti įvairiose NBA ekipose, o 2017-2018 metų sezone atstovavo Kauno „Žalgiriui“, su kuriuo pasiekė Eurolygos finalo ketvertą.

Vėliau A. Toupane'as persikėlė į Pirėjo „Olympiakos“, bet graikų klube nesulaukė sezono pabaigos dėl finansinių problemų.

Praėjusiame sezone prancūzas bandė laimę Malagos „Unicaja“ (Ispanija) komandoje, tačiau vasarį patyrė Achilo sausgyslės traumą ir daugiau aikštėje nepasirodė.

Iki tol Europos taurės varžybose jo statistika siekė 9,8 taško, 2,5 atkovoto kamuolio ir 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Su Prancūzijos rinktine pernai A. Toupane'as pelnė pasaulio pirmenybių bronzos apdovanojimą.

SIG Čempionų lygos kovas pradės A grupėje kartu su „Rytu“, Sasario „Dinamo“ (Italija), Stambulo „Galatasaray“ (Turkija), Tenerifės „Iberostar“ (Ispanija), Atėnų „Peristeri“ (Graikija) ir Rygos VEF (Latvija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)