Į Šiaulius išvyko dvylika „Žalgirio“ krepšininkų, o namuose liko tik paskutinėse draugiškose rungtynėse su Maskvos srities „Chimki“ šoną šiek tiek susimušęs Martynas Pocius.

Ruošdamiesi sezonui „Šiauliai“ 92:67 nugalėjo „Mažeikius“ (NKL), 89:77 pranoko Rygos „Barons Kvartals“, 71:58 – Kutno „Polfarmex“ (Lenkija), 70:61 – Gdynės „Asseco“ (Lenkija), 72:58 – Joniškio „Delikatesą“ (NKL), 81:71 – Kazachstano „Astana“.

Iš pernykštės komandos šiauliečių gretose liko vos keturi žaidėjai: Eivydas Mološčiakas, Gintaras Leonavičius, Modestas Kumpys ir Arūnas Sajavičius.

Iš žinomiausių Lietuvos krepšininkų į „Saulės miestą“ atvyko du Alytaus „Dzūkijoje“ rungtyniavę krepšininkai – gynėjas Paulius Dambrauskas ir puolėjas Artūras Jomantas.

„Šiauliai“ tradiciškai turi daug legionierių. Sezoną pradeda bent penki: trys amerikiečiai, ukrainietis ir Egipto rinktinės narys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)