Nors pirmenybių atidarymo rungtynėse Meksika lietuviams nusileido, 21 tašką pelniusiam P. Cruzui tai asmeniškai buvo geriausias čempionato mačas.

„Lietuva visada turi stiprią rinktinę, visada varžosi tarptautiniuose turnyruose“, – kalbėdamas su LKL TV kūrybine komanda sakė 30–metis krepšininkas.

Lietuva P. Cruzo radare vėl atsirado praėjusią vasarą, kai ant jo tinklus užmetė „Ryto“ klubas. Meksikietis sulaukė ir trenerio Dainiaus Adomaičio skambučio.

„Treneris daug kalbėjo apie mano vaidmenį komandoje, sakė, kad daug iš manęs tikisi, – pasakojo P. Cruzas. – Aš tikiuosi pasirodyti kaip tik galiu geriausiai.“

O aikštėje legionieriui kol kas sekasi tikrai neprastai. „Betsafe–LKL“ pirmenybėse jis pelno po 10,2 taško, atkovoja po 2,6 kamuolio ir atlieka 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Apie savo kelią į krepšinį, patirtį Lietuvoje ir prieš pat sezoną gimusį sūnų – pažintyje su P. Cruzu:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)