„Lietuvos ryto“ klubą „Žalgirio“ arenoje palaikys rekordinis sirgalių skaičius – užsiregistravusių komandos gerbėjų jau daugiau nei penki šimtai, visi jie į Kauną iš sostinės vyks šventiniu sirgalių traukiniu.

„B Tribūnos“ fanų grupė taip tikisi padėti Vilniaus komandai iškovoti pergalę ir tuo pačiu paminėti savo gimtadienį.

„Ne viskas klojasi taip lengvai, kaip tikėjomės. Niekada neteko organizuoti kelionės tokiam sirgalių skaičiui, tai – nauja ir įdomi patirtis. Daug organizacinio darbo, tačiau turime gana neblogą komandą. Sulaukėme pagalbos ir iš klubo, manau, viskas, kas įvyks, turėtų būti pakankamai įspūdinga.

Dabar jau yra užsiregistravę virš 500 fanų“, – teigė „B Tribūnos“ atstovas Donatas.

Jis atskleidė, kodėl buvo nuspręsta vykti bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ traukiniu.

„Kai pamatėme, kad klubo gerbėjai registruojasi gana aktyviai, nusprendėme, kad autobusų skaičius būtų pernelyg didelis ir visi fanai nevažiuotų kartu – jie būtų padalinti po 50 žmonių. Traukinyje visi vyks kartu, taip smagiau ir kartu paprasčiau suvaldyti visą minią“, – kalbėjo sirgalius, paminėjęs ir kitas kruopščiai planuojamos išvykos detales.

„Derybos su „Žalgirio“ arenos atstovais buvo ilgos, tačiau sėkmingos. Iš pradžių, mes jiems nusiuntėme laišką, kuriame parašėme savo prašymus ir pastebėjimus, kaip būtų galima išvengti nereikalingų konfliktų, kurie galėtų kilti Kaune. Džiaugamės, kad beveik viską, ko norėjome, pavyko išsiderėti.

Prašėme didesnio sirgalius tikrinančių apsaugos darbuotojų skaičiaus. Anksčiau, kai vykdavo apie šimtą fanų, juos tikrindavo valandą, todėl dabar tai būtų užtrukę pernelyg ilgai. Taip pat norėjome, kad arenoje mums būtų atskirta viena iš zonų – kad neturėtume tiesioginio kontakto su „Žalgirio“ gerbėjais. Vykstame ten palaikyti savo komandos, o ne ieškoti problemų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)