Nors šis mačas turnyro lentelėje kardinalių pokyčių neatneš, išreikšti padėką „Žalgirio“ vyrams už padovanotas pergales tarptautinėje arenoje galės ir Elektrėnų miesto gyventojai, kurie prisijungs prie vis gausėjančios „Žalgirio ekspreso“ šeimos.

Vos prieš mėnesį startavęs „Žalgirio“ ir ilgametės komandos rėmėjos „Kautros“ projektas dabar jungia jau 7 miestus – nuo pat sostinės iki Vilkaviškio, o penktadienį specialūs autobusai Kauno link pajudės ir iš Elektrėnų miesto.

Į praėjusią savaitę vykusias rungtynes prieš Stambulo „Anadolu Efes“ sugūžėjo net 690 „Žalgirio ekspreso“ keliautojų iš Vilniaus, Marijampolės, Alytaus, Druskininkų, Vilkaviškio ir Prienų, kurių pagalba Kauno „Žalgirio“ arena buvo aklinai užpildyta. Planuojama, kad šį penktadienį „Žalgirio ekspresu“ pasinaudos jau 2000-asis keleivis!

Jau kelyje prasidedančios linksmybes tęsis ir „Žalgirio“ arenoje, kur lauks ne tik karšta dvikova su italais, bet ir nemokamos pramogos ir atrakcijos.

Pirmame arenos aukšte pasitiks virtuali krepšinio pramoga, savo linksmybių dozę gaus ir trečio arenos aukšto lankytojai, kurie galės prisėsti prie „Xbox“ žaidimų konsolės.

Prie pagrindinio „Žalgirio“ arenos įėjimo vis dar bus atvirai eksponuojama gražuolė Karaliaus Mindaugo taurė, prie kurios nusifotografuoti galės visi norintys, o gerą nuotaiką palaikys DJ pulto virtuozai „G Spot DJ‘s“ vyrukai ir kraują kaitinančios „Žalgirio“ šokėjos.

Geresnės progos fantastiškomis nuotaikomis įžengti į savaitgalį turbūt ir būti negali, tad pasinaudoti „Žalgirio ekspreso“ paslaugomis, pigiai, patogiai ir linksmai atvykti į paskutines „Žalgirio“ namų rungtynes Eurolygoje šį sezoną kviečiami visi žalgiriečių gerbėjai.

Viskas, ko tereikia yra įsigyti kelionės bilietą internetu autobusubilietai.lt arba autobusų stočių kasose ir, jį pateikus „Žalgirio ekspreso“ autobuse, atsiimti rungtynių bilietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)