„Lietuvos ryto“ direktorius Martynas Purlys tinklalapiui basketnews.lt aiškino, jog Ouklendo „Golden State Warriors“ klubas serbui yra numatęs vietą kito sezono komandoje, o galutinis sprendimas turėtų būti priimtas per savaitę. Tiesa, basketnews.lt žiniomis, N. Nedovičiaus išpirka bus kiek kuklesnė – 550 tūkst. JAV dolerių (apie 1,44 mln. litų).

Bet kokiu atveju, gauti pinigai itin praverstų finansines problemas sprendžiančiam ir kitą sezoną pajėgesnę komandą sukomplektuoti norinčiam „Lietuvos rytui“. Neoficialiomis žiniomis, Vilniaus klube šiemet atlyginimai vėlavo kelis mėnesius, vis dar nėra atsiskaityta su visais šiame sezone ekipai atstovavusiais krepšininkais.

Primename, kad 30-uoju pirmojo NBA naujokų biržos rato šaukimu Fynikso „Suns“ ekipos pakviestas ir į „Golden State Warriors“ išmainytas N. Nedovičius yra pareiškęs, jog į NBA nori išvykti šiemet.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)