Kaip skelbia oficiali komandos svetainė, pavojus V. Chomičiaus gyvybei negresia, bet 52-ejų metų strategas ligoninėje bus priverstas praleisti kelias dienas. Jį prižiūrės gydytojai. Artimiausiose keleriose rungtynėse „Triumf“ ekipai vadovaus Vasilijus Karasiovas ir Aleksejus Vasiljevas.

LNK žinioms V. Chomičius tikino, kad neįvyko nieko blogo, tiesiog jis paskutiniu metu jautė nuovargį, todėl nusprendė pasitikrinti sveikatą. Jam nustatytas nedidelis širdies ritmo sutrikimas.

„Tiesiog laukė pora ne itin svarbių rungtynių, tad nusprendžiau pasižiūrėti - kraują, kraujagysles, širdį ir t. t. Viskas gerai. Kiek čia gulėsi, jau rytoj tikriausiai išvažiuosiu“, - teigė jis.

Primename, kad ketvirtadienį „Triumf“ krepšininkai Šiauliuose žaidė BBL Elito diviziono mačą su vietos „Šiaulių“ klubu ir pralaimėjo 94:101.

Po šios nesėkmės „Triumph“ klubo amerikiečiai Jerry Jeffersonas ir Tywainas McKee vakarą nusprendė paįvairinti užsukdami į vieną Šiaulių pramogų klubą. Ten žaidėjai susimušė su klubo apsaugos darbuotojais, o paskui dar pasipriešino policijos pareigūnams. Amerikiečiai buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

„Niekam nieko nesakę jie po vakarienės paliko komandą – niekas net nežinojo, kur jie yra. Tik aštuntą valandą sužinojome, kad žaidėjai sulaužė režimą, susistumdė su apsaugos darbuotojais. Po pietų bus teismo posėdis, tada juos turėtų paleisti iš areštinės”, – neslėpdamas įsiūčio DELFI penktadienį pasakojo emocingasis V. Chomičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)