LKL vicečempionai praėjusią savaitę atsisveikino su gynėju Adu Juškevičiumi, kuris persikėlė į Stambulo „Galatasaray“.

Vienas talentingiausių Lietuvos jaunųjų krepšininkų, 18-metis Arnas Velička jau kurį laiką yra Lietuvoje, skelbia portalas basketnews.lt.

Anot „Lietkabelio“ klubo vadovo Manto Ignatavičiaus, klubas derasi „Barcelona“, kuriai ir priklauso A. Velička.

„Vyksta pokalbis su „Barcelona“, deramės su katalonų klubu dėl galimybės žaidėją pasiskolinti iki sezono pabaigos.

Kol kas teigti, kad Arnas papildys mūsų ekipą, dar per anksti, palaukime dar 3-4 dienas. Domimės ne tik juo, mūsų radare bent keli žaidėjai“, – portalui krepsinis.lt teigė „Lietkabelio“ klubo vadovas.

Praėjusią vasarą A. Velička kartu su Lietuvos jaunimo iki 18-os metų rinktine iškovojo pergalę Europos aštuoniolikmečių čempionate. 194 cm ūgio žaidėjas buvo išrinktas į simbolinį geriausių turnyro žaidėjų penketą.

Įžaidėjas turi iki 2019 metų vasaros galiojantį kontraktą su „Barcelona“ ir klubas nenori paleisti talentingo lietuvio, tačiau sutiktų jį paskolinti kitai komandai.

Antrą sezoną žaidęs antrajame Ispanijos čempionate, 194 cm ūgio gynėjas per devynerias rungtynes aikštėje vidutiniškai praleisdavo beveik po 20 minučių, pelnydavo po 8,3 taško, atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 1,9 kamuolio. Prieš išvykdamas į Barseloną, A. Velička atstovavo „Žalgirio-2“ ekipai.

„Lietkabelis“ LKL turnyro lentelėje užima 4-tą poziciją (13 pergalių/ 7 nesėkmės).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)