Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) direktorė Audra Ginelevičienė ir projekto ambasadorė Rima Valentienė šioms mergaitėms padovanojo po krepšinio kamuolį – tokį pat, kuriuo žaidžiama LMKL pirmenybėse, jog jaunosios krepšinio žvaigždutės toliau siektų aukštumų.

Į Palangą atvyko LMKL projektas „Tapk krepšinio žvaigžde“, kurio nekantriai laukė mažosios krepšininkės ir jų trenerės.

„Labai džiaugiamės, labai laukėme šio projekto. Net pavydėjome kitoms sporto mokykloms, kur vyko treniruotės su garsiomis krepšininkėmis. Matau, kad susirinko ne tik visos mergaitės, bet jas atlydėjo tėvai, močiutės. Mergaitės buvo labai aktyvios“, – džiaugėsi Palangos sporto centro trenerė Daiva Mažionienė.

Mergaitėms treniruotę vedė iš Palangos kilusi Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ kapitonė Kornelija Balčiūnaitė, ekipos įžaidėja Gabrielė Gutkauskaitė, kuri ne vienerius metus gynė Klaipėdos klubo garbę, taip pat Kauno „Aisčių-LSU“ atstovė Gintarė Paulauskaitė ir ilgametė LMKL žaidėja, klaipėdietė Aušra Naidenienė.

Treniruotę vainikavo G.Paulauskaitės dėjimo į krepšį pamokėlės. 185 cm ūgio LMKL žaidėja ne kartą įkrovė kamuolį iš viršaus ir taip sulaukė mergaičių susižavėjimo bei aplodismentų.

„Tikiu, kad mano mergaitės bus tokios kovingos kaip Kornelija, greitos – kaip Gintarė arba taiklios kaip Valentienė“, – šypsojosi D. Mažionienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją