Kaip buvo skelbta trečiadienį dieną, Barselonos klubo vadovybė kitą sezoną nori formuoti naują kolektyvą ir jo priešakyje matyti Šarūną Jasikevičių.

Tačiau kol kas neužbaigtas pastarasis sezonas, kuriame situacija „Barcelonos“ ekipai komplikuojasi – katalonai ir vėl rizikuoja likti be Ispanijos čempionato finalo.

Šį sykį Svetislavo Pešičiaus auklėtiniai daugiau nei du kėlinius diktavo savo sąlygas, tačiau antrą rungtynių pusę baskams pralaimėjo 31:47 ir atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje.

Rezultatyviausias pralaimėtojų gretose buvo 18 taškų pelnęs Adrienas Moermannas, 13 taškų surinko Adamas Hanga, 12 – Ante Tomičius. Ketvirtajame kėlinyje čiurnos traumą patyrė ir tik padedamas komandos draugų aikštę paliko Petteri Koponenas.

Nugalėtojams 19 taškų (5/7 trit.) surinko Mattas Janningas, 15 – Marcelinho Huertas, po 12 – Rodrigas Beaubois ir Tornikė Šengelija.

Trečiosios serijos rungtynės jau bus žaidžiamos Barselonoje.

Finale šios poros laimėtojai susikaus su Madrido „Real“ – Gran Kanarijos „Herbalife“ poros laimėtojais. Ten šiuo metu 2-0 pirmauja Eurolygos čempionai iš Madrido.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)