Nusileidus Barselonos „El Prat“ oro uoste, Š. Jasikevičių iškart pasitiko būrelis „Barcelona“ sirgalių, kurie paprašė galimybės su naujuoju komandos strategu nusifotografuoti.

Netrukus 44-erių specialistas davė pirmąjį interviu Ispanijos žiniasklaidai bei atskleidė, jog darbus jau pradėjo – treneris pastarosiomis dienomis sprendė įvairius su „Barca“ susijusius reikalus telefonu.

„Džiaugiuosi, nes dirbsiu viename geriausių pasaulio klubų. Nekantrauju įsikurti čia vėl. Darbai jau pradėti, nes jau derinome įvairius darbinius reikalus telefonu.

Palikti Kauną man yra nelengva, nes ten turėjau puikias sąlygas, tačiau tai yra naujas iššūkis ir esu labai dėl jo laimingas.

Į priekį su „Barcelona“ eisime po truputį. Komanda yra gera ir su ja galima pasiekti daug. Kasdienis darbas parodys, ko galime tikėtis“, – sakė Š. Jasikevičius.

Su „Barca“ trejų metų sutartį sudaręs Š. Jasikevičius „Žalgirį“ treniravo nuo 2016 metų sausio.

Į Barseloną jis grįžta antrą kartą – rungtyniaudamas jis gynė katalonų garbę 2000-2003 ir 2012-2013 metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)