Dalyvauti lemiamose kovose dėl kelialapių į Džakartą buvo užsiregistravę 20 komandų. Tarp jų buvo įvairiuose Lietuvos miestuose vykusių atrankos turnyrų laimėtojai ir pajėgiausių šalies krepšinio mokyklų atstovai.

Po labai atkaklių kovų paaiškėjo, kad Lietuvos čempionų titulas ir kelionė į Indoneziją atiteko komandai „Šaras“ iš Kauno. Šioje ekipoje rungtyniavę Arvydo Sabonio krepšinio centro auklėtiniai finale paskutinę akimirką pataikė tritaškį nuo lentos ir taip rezultatu 12:10 nugalėjo Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos ekipą ŠMKA-96.

Mažajame finale taip pat susigrūmė Kauno ir Vilniaus komandos, o pergalę vėl iškovojo laikinosios sostinės ekipa. Kauno „ARX-Reklama“, sudaryta taip pat iš A. Sabonio KC auklėtinių, palaužė Vilniaus krepšinio mokyklos vaikinų ekipą „Bičiuliai“ taip pat rezultatu 12:10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)