Anot klubo pranešimo, lietuviui diagnozuotas gastroenteritas (virškinamojo trakto gleivinės uždegimas).

Primename, kad dvikova su Milano „Armani Olimpia“ Kaune vyks penktadienį, nuo 20 val.

Pirmame rate Milane pergalę 85:81 iškovojo „Armani Olimpia“ ekipa.

Primename, trečiadienį Vyriausybei paskelbus ekstremalią situaciją dėl koronaviruso plitimo Europoje, „Žalgiris“ išplatino pranešimą, kuriuo paragino penktadienį Lietuvoje Eurolygos rungtynes žaisiančios Milano „Olimpia“ ekipos aistruolius susilaikyti nuo kelionės į Kauną.

Remiantis klubo pranešimu, toks prašymas per varžovų ekipos atstovus pirmiausiai buvo nusiųstas bilietus norėjusiems įsigyti Italijos sirgaliams.

Taip pat „kviečiami sąmoningais būti“ ir krepšinio gerbėjai, kurie per pastarąsias kelias savaites viešėjo koronaviruso apimtose Kinijoje ar Šiaurės Italijoje – Lombardijos, Veneto, Pjemonto ir Emilijos-Romanijos regionuose.

Jiems siūloma susilaikyti nuo lankymosi viešose vietose, įskaitant ir „Žalgirio“ rungtynes. „Žalgirio“ klubas pasilieka teisę imtis visų reikiamų prevencijos priemonių tvarkos užtikrinimui: neįleisti asmenų į areną esant abejonių dėl lankytojų sveikatos ar saugumo“, – rašoma Lietuvos čempionų klubo pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)