Po reguliariojo sezono pasirodymą turnyre užbaigusio Kauno „Žalgirio“ klubo lyderis Marius Grigonis prieš prasidedant pusfinalio etapui kartu su „Žalgiris TV“ išskyrė jam didžiausią įspūdį palikusią finalo ketverto dalyvę.

„Geriausią gynybą demonstravo „FC Barcelona“. Nežinau visų skaičių, bet jie sugeba varžovus įklampinti savo gynyboje, todėl šiame sezone išskirčiau juos, – kalbėjo žalgirietis. – Antroje sezono pusėje ir Stambulo „Anadolu Efes“ pagavo bangą. Grįžo ir Shane‘as Larkinas. Tas pats Vasilije Micičius žaidė kitaip prieš mus dvikovoje Stambule nei Kaune.“

M.Grigonis kalbėjo ir apie įsimintiniausias šio sezono akimirkas. Universalusis gynėjas tvirtino, kad jeigu jam būtų reikėję rinkti šio sezono „Žalgirio“ ekipos naudingiausią žaidėją Eurolygoje, savo ryškų favoritą jis iškart turėtų.

„Thomasą Walkupą. Manau, kad jis yra mūsų „smegenys“ aikštėje, – aiškino M.Grigonis. – Kai jis tik atėjo į „Žalgirį“, turėjo kitokį kūną. Daug dirbdavo su svarmenimis, prasčiau pataikydavo. Per visus tris sezonus Kaune jo žaidimas keitėsi ir iš „antros“ – „trečios“ pozicijų jis perėjo į „pirmą“. Šį sezoną su pasitikėjimu savimi atėjo ir tritaškiai. Mes matėme jo geriausią versiją.“

Kalbai sugrįžus prie Eurolygos finalo ketverto ir keturių komandų galimybių tapti čempionais, M.Grigonis vėl sugrįžo prie Katalonijos klubo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)